Seleccionar página

«EL LLIBRE DE L’ESTER» de Marcos Xalabarder

«El llibre de l’Ester»

Lectura Dramatizada

de Marcos Xalabarder

Data: 22/09/2021
Espai: SALA BECKETT – Sala de dalt

Sinopsi

L’Ester pateix una estranya condició: no deixa de dividir-se per dins, donant peu a una munió creixent d’éssers que conviuen al seu cap fins a esdevenir tot una civilització.
A mesura que aquesta humanitat creix dins seu sense control, l’Ester haurà de prendre una decisió final.
Aquesta obra és fruit de l’Itinerari Beckett, que vol promoure l’escriptura de noves peces teatrals.

Marcos Xalabarder
(Barcelona, 1974)

Marcos Xalabarder Aulet és periodista, escriptor i creador d’espectacles literaris. Creador multidisciplinar, té una àmplia formació en multimèdia, videomàpping i interactivitat. Improvisador de contes i relats (Pidemeuncuento.com, L’Inventacontes), des del 2010 es dedica a la creació literària en directe (Improtext). El 2014 funda l’Associació Escriptura en Viu (www.escrituraenvivo.org), que es dedica a la investigació i producció de formats híbrids que combinen la creació literària improvisada amb altres arts. Des del 2019 dirigeix a la Sala Beckett un laboratori dramatúrgic al voltant de la creació literària improvisada.

En teatre, rep formació a la Sala Beckett, el Teatro de los Sentidos i l’Institut del Teatre (on actualment estudia el primer curs de Direcció i Dramatúrgia).

És autor dels llibres de contes Arquitecturas Mínimas i Pidemeuncuento, així com de nombroses peces de teatre estrenades al circuit amateur (ImprotextLa Pàgina Negra o El Guardián, entre d’altres) i de microteatre (PrometeoIteraciones i Órganos).

Autor: Marcos Xalabarder
Direcció: Marta Gil Polo
Intèrpret: Isabelle Bres

Una producció de la Sala Beckett